top of page

ANN & SARAH

Passie voor Farmacie

Wij zijn Ann Hoeck & Sarah Balduyck. Allebei zijn we apotheker, mama & trotse Hovenaar. Wij vormen een complementair team, die advies en service centraal stellen. Uw gezondheid is onze prioriteit. 

Ann studeerde in 2005 af als apotheker aan de universiteit van Leuven. Zij werkte vervolgens in de dermofarmaceutische industrie. Dermatologie en cosmetologie kennen voor haar geen geheimen. Ze is mama van drie kinderen. Ze heeft daarbij een expertise opgebouwd in baby-en kinderkwaaltjes alsook kan ze u perfect begeleiden bij borst en/of flessenvoeding. 

Sarah studeerde in 2010 af als apotheker aan de universiteit van Antwerpen. Ze volgde een extra master in dermofarmacie aan de ULB.  Ze werkte als provisor in een dorpsapotheek in Edegem.  Haar passies liggen in de orthomoleculaire geneeskunde en in voedingssupplementen. Ze is erkend bandagist en volgde verschillende opleidingen in wond- en ouderenzorg. 

Bij Apotheek Hove Pharma kan u steeds terecht voor advies op alle vlakken. Wij scholen ons op regelmatige basis bij om u zo goed mogelijk verder te helpen.

SARAH BALDUYCK

Apotheker provisor

ANN HOECK

Apotheker provisor

bottom of page