top of page

SERVICE

Diensten voor onze patiënten

U zult bij Hove Pharma vele diensten vinden en we vergroten ons aanbod geregeld. We doen meer dan enkel het aanvullen van uw medicatie — we zijn uw partner voor uw gezondheid en een bron van advies. Hove Pharma voorziet in een groot aantal diensten om de gezondheid van onze patiënten weer in topvorm te krijgen

MEDICATIESCHEMA

Medicatiebegeleiding is onze hoogste prioriteit. Wij hechten er belang aan dat u duidelijk wordt geïnformeerd wanneer en hoe u uw medicatie moet innemen. Een actueel en volledig medicatieschema kan u daarbij helpen. Zo’n overzicht is heel belangrijk bij een consultatie, een ziekenhuisopname en zeker ook in noodgevallen. Het helpt u en uw zorgverleners om het overzicht te bewaren. Bovendien is het een handig communicatiemiddel tussen specialist, huisarts, apotheker, patiënt, thuisverpleging, enz. Wij stellen dit voor u gratis op.

AFHAALKLUISJES

Indien het voor u niet mogelijk is om tijdens de openingsuren in onze apotheek te geraken dan kunnen we uw bestelde producten ook steeds in één van onze buitenkluisjes leggen. Je hoeft je dus nooit meer te haasten om voor sluitingstijd je medicatie te komen ophalen.
Vraag ernaar indien u van deze gratis dienst gebruik wil maken. U krijgt na betaling van ons de code van het kluisje mee.

THUISBEZORGING

Hove Pharma brengt medicatie aan huis.  Dit is beschikbaar voor alle patiënten die het nodig hebben, dus bel ons als dit een handige optie voor u lijkt.

VERHUUR THUISZORGMATERIAAL

U kan bij ons terecht voor de huur of aankoop van verschillende toestellen of hulpmiddelen zoals een aerosoltoestel, afkolftoestel, babyweegschaal, plaswekker, krukken, rolstoel, rollator, WC stoel, ziekenbed, …

U kan bij ons ook tal van kleinere hulpmiddelen bestellen om uw dagdagelijkse taken te vergemakkelijken zoals een grijper, pillensnijder, badhulp, flesopener, ...

BANDAGES - STEUNKOUSEN

We werken samen met een bandagist waardoor zaken zoals steunzolen, steunkousen (ook op maat), specifieke steunverbanden (ook op maat), rollators, rolstoelen en dergelijke kunnen afgeleverd worden aan remgeld als u over een correct voorschrift (met bijlage 19) beschikt. Wij brengen de papieren met de mutualiteit in orde en leveren uw goederen aan huis indien gewenst.

FUTURO™ biedt een volledig assortiment bandages en braces ontwikkeld in samenwerking met artsen, specialisten en deskundigen. Deze bieden therapeutische ondersteuning voor gewrichten, spieren en pezen, zodat deze optimaal kunnen werken.

METEN IS WETEN

U kan bij ons terecht voor een meting van uw bloeddruk, gewicht en/of bloedsuikergehalte.

COMMUNICATIE MET ZORGVERLENERS

Communicatie tussen verschillende zorgverleners helpt uw gezondheid vooruit. Wij staan dagdagelijks in nauw contact met verschillende zorgverleners. Wij kunnen op elk moment een beroep doen op hun expertise om u verder te helpen.

bottom of page